Uw veiligheid is onze zorg

Bij Maer Security is uw veiligheid en die van uw medewerkers, bedrijfspand, bedrijventerrein en woning gegarandeerd.

Maer Security Solutions© security vertaald in vakwerk

Evenementenbeveiliging

Het succes van een evenement, grootschalig of op kleinere schaal, hangt af van het feit of de sfeer bewaakt wordt, alles ordelijk verloopt en het publiek zich veilig voelt.

Maer Security © heeft door de jaren heen veel ervaring en een uitstekende reputatie opgebouwd in de beveiliging van evenementen. Aanwezig wanneer het moet, onopvallend wanneer het kan.

De doelstelling van een evenement is ons inziens dat de aanwezigen een plezierig vertier hebben en uiteraard dat er voldoende inkomsten zijn. Om de orde en rust te handhaven, nodig om het evenement te laten slagen, zetten organisatoren doorgaans beveiligers in.Bij 

evenementenbeveiliging
evenementenbeveiliging2

Dit blijkt vaak geen overbodige luxe te zijn. Onze medewerkers werken tijdens evenementen in een representatief en herkenbaar kostuum voorzien van onze bedrijfskenmerken, maar belangrijker, zij weten om te gaan met uw gasten en stellen zich op als gastvrouwen en gastheren zonder hierbij al te opvallend aanwezig te zijn om indien nodig, subtiel in te kunnen grijpen om erger te voorkomen. 

Desgewenst begeleiden wij ook de artiesten naar de "stage". En, zeker niet onbelangrijk, het heeft voor beide partijen meerwaarde als het evenement slaagt.

Maer Security © beschikt over ervaren evenementenbeveiligers.

Deze dragen zorg voor fouillering en visitatie van de bezoekers, voor handhaving van de orde en veiligheid op en rond het evenemententerrein en voor directe hulpverlening bij eventuele brand en EHBO.

evenementenbeveiliging1

Afhankelijk van het type en grote van het evenement kunnen wij de volgende diensten verzorgen;

  • Evenementenbeveiligers (M.V)
  • Artiestenbegeleiders
  • Hondengeleiders
  • Brandwachten
  • Verkeersregelaars
  • EHBO'ers
  • Verhuur van mobiele detectiepoorten
  • Verhuur van communicatieapparatuur

 Bij ons is de veiligheid van uw evenement in vertrouwde en bovenal professionele handen.

Een gratis en vrijblijvende offerte evenementenbeveiliging

Maer Security © kijkt bij de offerte naar uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging. Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-17587977 of u kunt direct online een offerte evenementen beveiliging aanvragen.

Offertes

aanvraag offerte

Vacatures

vacatures bij Maer security