Uw veiligheid is onze zorg

Bij Maer Security is uw veiligheid en die van uw medewerkers, bedrijfspand, bedrijventerrein en woning gegarandeerd.

Maer Security Solutions© security vertaald in vakwerk

HONDENBEWAKING

WAAROM BEWAKING MET HONDEN?

Het bewaken met honden is in een groot aantal situaties een voordeel. Honden beschikken over extra gevoelige/scherpe zintuigen. Bijvoorbeeld een insluiper kan zich voor een beveiligingsbeambte verstoppen, maar niet voor een hond aangezien de hond een veel beter reukvermogen bezit dan de mens.

De aanwezigheid van een hondengeleider met hond werkt preventief. Want wie kwaad in de zin heeft denkt wel twee keer na als hij ziet dat een gebied of terrein / object met honden bewaakt word. Belangrijk is de juiste combinatie van geleider en hond. Dit word bereikt door minimaal 2 keer in de week intensief te trainen met de hond.

Waardoor er een hechte band ontstaat tussen geleider en hond. Alle honden en hondengeleiders die door Maer Security © worden ingezet voor hondenbewaking, zijn in het bezit van de juiste certificatie/diploma's. (KNPV/NBvdD)

EEN VEILIG GEVOEL

De combinaties zijn breed inzetbaar. Te denken valt aan:

  • Collectieve beveiligingsprojecten
  • Bouwterreinen
  • Objectbeveiliging
  • Evenementen
  • Beurzen
  • Tentoonstellingen
  • Grote sport- en muziekfestivals

Hoe of waar dan ook, de inzet van een hondengeleider is een preventieve maatregel met een sterk afschrikkend signaal naar de buitenwacht. Door gebruik te maken van de vaardigheden en zintuigen van de hond, in combinatie met de ervaring van de geleider, worden kwaadwillende in een vroeg stadium onderkend.

hondenbewaking3
hondenbeveiliging
hondenbeveiliging

Een gratis en vrijblijvende offerte hondenbewaking

Maer Security © kijkt bij de offerte naar uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging. Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-17587977 of u kunt direct online een offerte hondenbewaking aanvragen.

Offertes

aanvraag offerte

Vacatures

vacatures bij Maer security