Uw veiligheid is onze zorg

Bij Maer Security is uw veiligheid en die van uw medewerkers, bedrijfspand, bedrijventerrein en woning gegarandeerd.

Maer Security Solutions© security vertaald in vakwerk

HOTELSECURITY

Een uitermate specifiek onderdeel binnen de beveiliging is toch zeker de hotelbeveiliging. Maer Security © is thuis in deze tak van dienstverlening, door jarenlang ervaring in diverse 5 sterren deluxe hotels.

Onze hotel security officers beseffen dat zij in de avond- en nachtelijke uren het visitekaartje zijn van het hotel. Dit betekent dan ook dat zij naast de discipline van een ervaren beveiliger continu klantvriendelijk en gastvrijheid moeten uitstralen tijdens hun werk als hotel security officer.

Dit ondanks bepaalde situaties welke zich in de laten uren kunnen voor doen. Verder is de discipline m.b.t. het nuttig opvullen van de stille uurtjes in het hotel een belangrijke eigenschap waar onze hotel security officers over moeten beschikken. Verder kunnen onze hotel security officers in de nachtelijke uren, enkele taken van het regulier personeel overnemen.

De hotel security officers kunnen in de hotels alle voorkomende werkzaamheden verrichten zoals het uitvoeren;

- Brand en sluitronden

- Openingsronden

- Reguliere surveillance ronden

- Brandpreventie

- Posten in de lobby

- Receptiewerkzaamheden

hotelsecurity

Een gratis en vrijblijvende offerte hotelsecurity

Maer Security © kijkt bij de offerte naar uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging. Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-17587977 of u kunt direct online een offerte hotelsecurity aanvragen.

Offertes

aanvraag offerte

Vacatures

vacatures bij Maer security