Uw veiligheid is onze zorg

Bij Maer Security is uw veiligheid en die van uw medewerkers, bedrijfspand, bedrijventerrein en woning gegarandeerd.

Maer Security Solutions© security vertaald in vakwerk

objectbeveiliging

objectbeveiliging (1)

Maer Security © zet vakbekwame beveiligers in voor de beveiliging van uw bedrijfspand. Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op maat op. De objectbeveiliger van Maer Security © kan uw bedrijf helpen met de volgende diensten:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • BHV

Maer Security © zet objectbeveiliging in op basis van uw wensen en beveiligingsbehoeften. Objectbeveiliging van Maer Security © kan ingezet worden tijdens kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk. Wij inventariseren uw wensen en bieden een oplossing op maat.

De diensten binnen objectbeveiliging

Objectbeveiliging van Maer Security © ondersteunt uw bedrijf op verschillende vlakken. Het exacte takenpakket wordt samen met u opgesteld in een op maat gemaakt beveiligingsplan. Een beveiliger kan de volgende taken van u overnemen:

Toegangscontrole en registratie

Door toegangscontrole en registratie uit te laten voeren door een gecertificeerde beveiliger zorgt u ervoor dat u altijd weet wie er in uw pand aanwezig is. Zo houdt u ongewenste gasten buiten, uiteraard worden gewenste bezoekers gastvrij ontvangen. Door de toegangscontrole van Maer Security © heeft u in geval van een calamiteit altijd in beeld hoeveel personen zich in uw pand bevinden.

De beveiliger van Maer Security © kan uw helpen bij de controle op in- en uitgaande goederen. De vrachtbrieven van leveranciers en bezorgdiensten worden gecontroleerd en waar nodig controleert de beveiliger de uitgaande goederen bij bezoekers of medewerkers. Zo zorgt u ervoor dat er geen goederen ongeoorloofd uw pand binnenkomen of verlaten.

Sleutelbeheer

Sleutelbeheer omvat het innemen en uitreiken van belangrijke sleutels. De beveiliger houdt bij wie beschikt over welke sleutel. Zo is het duidelijk wie in de belangrijke, afgesloten ruimtes in uw pand kan komen. In het sleutelplan wordt geïnventariseerd wat de regels zijn over de specifieke sleutels. De beveiliger kan hier vervolgens mee aan de slag om de sleuteluitgifte te beheren, te rapporteren en om te zorgen dat de sleutels tijdig weer ingeleverd worden. U bepaalt de randvoorwaarden van uw sleutelbeleid en de beveiliger van Maer Security © voert het op een juiste manier uit.

camaratoezicht

Cameratoezicht

Cameratoezicht is het klassieke beeld van objectbeveiliging. Een beveiliger die vanaf zijn desk het hele pand kan overzien. Via schermen en camera’s houdt de beveiliger toezicht op alle plekken in uw pand.

Offertes

aanvraag offerte

Vacatures

vacatures bij Maer security

Wanneer er via de camera’s mogelijke gevaren gesignaleerd worden speelt de beveiliger hierop in. De beveiliger bekijkt of de situatie zonder assistentie opgelost kan worden, indien nodig worden de hulpdiensten ingeschakeld. Zo zorgt u voor een veilige omgeving voor uw personeel, bezoekers en pand.

Open- en sluitrondes

Op afgesproken tijden opent en sluit de beveiliger het gebouw. Hierbij draagt hij zorg voor alle aspecten van het afsluiten. Hij controleert bij opening en sluiting het volledige pand en terrein.

Controlerondes

Bij open- en sluitrondes controleert de beveiliger het volledige pand en terrein. Naast deze controlerondes kan het ook nodig zijn om op vaste tijden een ronde in te plannen. De controlerondes worden uitgevoerd op door u bepaalde tijdstippen, hierin kan Maer Security © u adviseren. In overleg met u bekijkt de beveiliger van Maer Security © de noodzaak voor deze preventieve controles.

BHV

Alle beveiligers van Maer Security © beschikken over een BHV certificaat. Met objectbeveiliging van Maer Security © heeft u dus ook te allen tijde een gecertificeerde BHV’er in huis. Onze beveiligers kunnen u helpen met alle aspecten van bedrijfshulpverlening, voor zowel medische zaken als brandveiligheid.

BHV

Gastvrije en effectieve objectbeveiliging

Objectbeveiligers zijn vaak het eerste aanspreekpunt bij uw bedrijf. Naast het garanderen van de veiligheid van uw personeel en uw pand is het dus van belang dat de beveiliger gastvrij optreedt naar uw bezoekers. De beveiligers van Maer Security © bieden een balans tussen gastvrijheid en goede beveiliging.

Waarom objectbeveiliging

Inbraak, brand en ongewenste gasten kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Maer Security © minimaliseert voor u het risico dat u te maken krijgt met een van die drie.

Samen met u zullen wij een beveiligingsplan opstellen waarbij de veiligheid van uw object richtinggevend is. Uiteraard zullen onze beveiligers handelen naar de taak die zij opgedragen krijgen als onderdeel van uw totale beveiligingsbeleid.

Een gratis en vrijblijvende offerte objectbeveiliging

Maer Security © kijkt bij de offerte naar uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging. Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-17587977 of u kunt direct online een offerte objectbeveiliging aanvragen.