Uw veiligheid is onze zorg

Bij Maer Security is uw veiligheid en die van uw medewerkers, bedrijfspand, bedrijventerrein en woning gegarandeerd.

Maer Security Solutions© security vertaald in vakwerk

quick response team

Het Quick Response Team van Maer Security © is snel ter plaats voor bijvoorbeeld stroomstoring, uitvallen van ontruimings-brandmeldinstallatie, brand, verbouwing, ongeluk, wegwerkzaamheden, diefstal en andere schades aan uw pand of woning,ramkraak, ziekte van personeel, bewaken van goederen, op afstand houden van publiek en pers, plaats delict bewaking, demonstratie of een ander veiligheidsrisico.

Quick-response-team

24 uur per dag stand-by

Het Quick Response Team van Maer Security © is een speciale eenheid bestaande uit zeer ervaren beveiligers die erop uitgerust zijn om het hele jaar door op elk moment van de dag uit te rukken. Deze beveiligers weten hoe om te gaan met agressie en zijn geselecteerd op hun ervaring met het bewaken van complexe objecten. Ook hebben zij hun kwaliteiten bewezen tijdens nachtelijke surveillances en optreden bij incidenten. De leden van het Quick Response Team wonen en werken verspreid over het hele land waardoor zij altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Door heel Nederland

Onder normale omstandigheden kan ons Quick Response Team in heel Nederland binnen 3 uur operationeel zijn. In veel gevallen is deze response tijd aanmerkelijk korter.

Ter plaatse verzorgt ons Quick Response Team de afzetting, beveiliging en bewaking van uw eigendommen en houdt het publiek en de eventuele pers op afstand. Wanneer er na een calamiteit behoefte is aan extra bewaking voor langere tijd, dan waarborgen zij een adequate instructie en overdracht. Deze taken kunnen bijvoorbeeld worden overgedragen aan de beveiligers van Maer Security ©.

Een gratis en vrijblijvende offerte beveiliging

Maer Security © kijkt bij de offerte naar uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging. Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-17587977 of u kunt direct online een offerte beveiliging aanvragen.

Offertes

aanvraag offerte

Vacatures

vacatures bij Maer security